Koldtbord
Klassisk Koldtbord
Minimum 10 personer
Dette er vårt tradisjonelle koldtbord med kun de beste råvarene og alt er hjemmelaget
Roastbiff – med rødløk og sylteagurker
Marinert Svineplomme
Svinestek – med svisker og surkål
Røkt Laks fra Enok Nielsen med Eggerøre
Inneholder: Fisk
Hjemmelagde Karbonader med løk
Stekte Kyllinglår
Potetsalat
Inneholder: Melk, Egg, Sennep
Grønn frisk salat
Waldorfsalat
Inneholder:valøtter, melk, egg, selleri
Dressing
Inneholder: Egg
Cateringpris 299,- pr. Person
Festbord
Minimum 15 personer
Dette er et lit finere koldtbord, hvor vi har byttet ut med litt mere eksklusive råvarer
Helstekt indrefilet av okse
serveres med sopp og paprikasalat
Svinemedaljonger
med ratatouille
Marinert Svineplomme
med friske asparges
Røkt Laks og Pepperlaks fra Enok Nielsen på fiskebrygga med Eggerøre
Inneholder: Fisk
Hjemmelagde Karbonader med løk
Marinert kyllingbryst
Spekeskinke
Potetsalat
Inneholder: Sennep, egg, melk
Frisk Grønn salat & dressing
Waldorfsalat
Inneholder: Valnøtter, melk, egg, selleri
Cateringpris 399,- pr. Person
Brød fra Geheb Bakeri:
Gourmetloff 44,- | Sjefens favoritt 44,- | Barnas beste 44-,
Kuvertsmør 3,- pr.stk