Koldtbord

Klassisk Koldtbord

Minimum 10 personer

Dette er vårt tradisjonelle koldtbord med kun de beste råvarene og alt er hjemmelaget

Roastbiff – med rødløk og sylteagurker

Marinert Svineplomme

Svinestek – med svisker og surkål

Røkt Laks fra Enok Nielsen med Eggerøre
Inneholder: Fisk

Hjemmelagde Karbonader med løk

Stekte Kyllinglår

Potetsalat
Inneholder: Melk, Egg, Sennep

Grønn frisk salat

Waldorfsalat
Inneholder:valøtter, melk, egg, selleri

Dressing
Inneholder: Egg

Cateringpris 299,- pr. Person

Festbord

Minimum 15 personer

Dette er et lit finere koldtbord, hvor vi har byttet ut med litt mere eksklusive råvarer

Helstekt indrefilet av okse
serveres med sopp og paprikasalat

Svinemedaljonger
med ratatouille

Marinert Svineplomme
med friske asparges

Røkt Laks og Pepperlaks fra Enok Nielsen på fiskebrygga med Eggerøre
Inneholder: Fisk

Hjemmelagde Karbonader med løk

Marinert kyllingbryst

Spekeskinke

Potetsalat
Inneholder: Sennep, egg, melk

Frisk Grønn salat & dressing

Waldorfsalat
Inneholder: Valnøtter, melk, egg, selleri

Cateringpris 399,- pr. Person

Brød fra Geheb Bakeri:

Gourmetloff 44,- | Sjefens favoritt 44,- | Barnas beste 44-,

Kuvertsmør 3,- pr.stk